Voorlichtingsbijeenkomst: Prostaatkanker… wat nu?

Array

Op vrijdag 18 maart 2016 organiseert de ProstaatKankerStichting.nl in samenwerking met specialisten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis een voorlichtingsbijeenkomst voor mannen die prostaatkanker hebben (gehad) en hun naasten. De lezing vindt plaats in het Auditorium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en is van 17.00 – 19.00 uur. Aanmelden is nodig; dit kan via [email protected] of via telefoonnummer (073) 553 65 77.

Programma
Tijdens de bijeenkomst vertellen uroloog Jorg Oddens en oncoloog Tineke Smilde van het Jeroen Bosch Ziekenhuis over het traject dat iemand doorloopt wanneer de diagnose prostaatkanker is gesteld. U krijgt informatie over de nieuwe plek die een gecombineerde chemo- en hormoontherapie in de behandeling kan innemen. En wat als hormoontherapie niet meer goed werkt?

Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten. Ook kunt u vragen stellen aan de specialisten en de vertegenwoordigers van de ProstaatKankerStichting.nl.

Bron: JBZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen