Health Valley bijeenkomsten Games for Health 2016 & Een kijkje in de keuken van de HAN

Array

De komende weken organiseert Health Valley de volgende bijeenkomsten:

  • Health Valley  Café – Games for Health 2016 – 10 mei 2016
  • Health Valley Café – Een kijkje in de keuken van de HAN – 19 april 2016

Health Valley Cafe – Games for Health 
“Hoe kunnen games bijdragen aan betere gezondheidszorg?”

Op dinsdag 10 mei organiseert Health Valley in samenwerking met Panton het “Health Valley Café – Games for Health”. Hierbij nodigen we u van harte uit.

Een drietal partijen presenteren games die zij hebben ontwikkeld voor de zorg. Marc Rinkes (Rijnstate) en Stephan Aarts (Yellow Riders) introduceren u graag met “No-besitas”. Dit is een game die speciaal is ontwikkeld voor kinderen met overgewicht. Het spel ondersteunt de kinderen om van hun overgewicht af te komen, zodat zij een gezonde toekomst tegemoet gaan.

Panton is een ontwerpstudio voor de gezondheidszorg. Tijdens deze bijeenkomst geven zij een kijkje achter de schermen van hun studio. Zij verzorgen een rondleiding in hun bijzondere kantoor. Panton zet design thinking in om de zorg veiliger, gebruiksvriendelijker en effectiever te maken.

Deelname is gratis. U kunt zich direct hier inschrijven.
Het programma kun u bekijken op onze website bekijken.

Wat:         Games for Health
Wanneer: 10 mei 2016
Locatie:    Panton (Muntengang 1, 7411 GD Deventer)
Tijd:          15.15 uur – 17.30 uur, daarna buffet


Health Valley Café – “Een kijkje in de keuken van de HAN”
Op dinsdag 19 april 2016 organiseert Health Valley in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) het Health Valley Café – “Een kijkje in de keuken van de HAN”. We nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst

Voor wie is deze bijeenkomst bedoeld?
Deze bijeenkomst is voor ondernemers, studenten en zorgprofessionals.U kunt zich direct gratis inschrijven voor dit event.
Het programma kunt u bekijken op onze website.

Wat:          Health Valley Café – Een kijkje in de keuken van de HAN
Wanneer:  19 april 2016
Locatie:    HAN (Kapittelweg 33, 6503 GL Nijmegen, café The Zalloon)
Tijd:          15.45 uur – 17.35 uur

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen