Allerzorg BV zet deel werkzaamheden Senior Assist Care voort

0
1068

Allerzorg BV, landelijke aanbieder van specialistische zorg thuis, zet per omgaande een groot deel van de zorgverlening van Senior Assist Care voort. Daarmee zijn zowel de continuïteit van zorg gewaarborgd en blijven veel arbeidsplaatsen behouden. Cliënten van Senior Assist Care worden hier inhoudelijk van op de hoogte gebracht. De betreffende medewerkers zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

De overdracht van Senior Assist Care via een doorstartprocedure past in de beslissing van Senior Assist International om zich verder te concentreren op haar core business, de exploitatie van residentiële woonzorgcentra. Senior Assist Care leverde zorg in heel Nederland met  het zwaartepunt in het noord oostelijke deel van het land.

Voor Allerzorg is de voortzetting van de zorg een logische stap.  “Als landelijke organisatie zijn wij in staat om de zorg van veel cliënten direct voort te zetten . Deze cliënten behouden in de meeste gevallen hun vertrouwde zorg en kunnen daarnaast gebruik maken van de gespecialiseerde diensten van Allerzorg. ” aldus Roy Rempe, bestuurder van Allerzorg.

Allerzorg levert naast wijkverpleging en kraamzorg, specialistische zorg thuis. Deze zogenaamde ziekenhuis verplaatste zorg bieden ze  op het gebied van palliatief terminale zorg, infusiezorg, kindzorg, wondzorg en dermatologie, Pijnbestrijding en begeleiding van ouderen met geheugenproblemen. Naast de specialistische thuiszorg heeft Allerzorg diverse medische centra en zijn zij partner in de woonhuizen van September.

Bron:Allerzorg

 

Vorig artikelHoogbegaafdheid en toch geen baan kunnen vinden
Volgend artikelMachiavelliprijs 2016 voor Hugo Borst en Carin Gaemers
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.