Harvard prof. Michael Porter reikt vierde Value-Based Health Care Prize uit

Array

Harvard prof. M. Porter is erevoorzitter van de VBHC Prize welke in 2017 voor de vierde keer wordt uitgereikt. Op 11 mei is hij aanwezig om de winnaars van deze prestigieuze prijs de VBHC Prize te overhandigen en persoonlijk te feliciteren. De VBHC Prize beloont inspirerende ‘waarde gedreven zorg’ initiatieven.

Inspirerende zorginitiatieven strijden om de prestigieuze Prize waarbij een internationale jury van experts de initiatieven beoordeelt op het toepassen van de diverse dimensies binnen het Value-Based Health Care concept. Harvard prof. Michael Porter, een van de grondleggers van VBHC, is op 11 mei in Nederland om de VBHC Prize 2017 uit te reiken.

Het Catharina Ziekenhuis & CZ, ParkinsonNet, Meetbaar Beter, St. Antonius Ziekenhuis, Claudicationet, de transplantatie vereniging en vele anderen behoren tot de inspirerende voorbeelden van waarde-gedreven zorg van de afgelopen jaren. Het gaat om initiatieven van gei?ntegreerde zorgunits, tot op uitkomst gebaseerde zorgcontracten, tot het gebruiken van de relevante uitkomsten om te blijven leren en patie?ntwaarde te verbeteren. Initiatieven vanuit alle dimensies van waarde-gedreven zorg worden aangemoedigd een aanmelding in te dienen en mee te dingen naar de inspirerende VBHC Prize 2017.

Aanmelden voor de VBHC Prize 2017 kan via de website van de VBHC Prize. Benieuwd of uw initiatief in aanmerking komt voor de VBHC Prize 2017? Dien een pre-applicatie in van 100 woorden over uw initiatief en hoor binnen een week of uw initiatief een van de kanshebbers zou kunnen zijn voor het winnen van de VBHC Prize of een van de drie VBHC Excellence Awards.

Hoe schrijft u een winnende aanmelding? Tijdens een speciale training (26 januari) worden de tips en tricks uitgelicht voor het schrijven van een succesvolle applicatie voor de VBHC Prize. Schrijf u in voor deze inspirerende sessie van de educatieve partner The Decision Institute.

Bron: vbhcprize.com.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen