Kick-off Slimmer Leven Challenge

De Slimmer Leven Challenge is een zorgcompetitie waarin studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Hogeschool en het Summa College samenwerken om op een leuke maar vooral leerzame manier zorginnovaties te creëren en te implementeren. Dit jaar is het overkoepelende thema ‘het hart’ en zoeken we samen met de Hartstichting naar oplossingen voor problemen die voorkomen in de zorg voor hartpatiënten.

De Slimmer Leven Challenge gaat op 17 februari 2017 van start met studenten van het Summa College, de Fontys Hogeschool en de Technische Universiteit Eindhoven. De studenten gaan in gemengde teams van ongeveer acht studenten samenwerken aan de nieuwe oplossingen in de zorg voor hartpatiënten. Aan het eind van deze dag worden de ideeën gepresenteerd en beoordeeld door een vakjury. De beste vijf zorginnovaties gaan door naar de finale in mei!

Datum: 17 februari
Tijd: 09:30 – 18:00
Locatie: Auditorium, TU/e Science Park
Organisator: Technische Universiteit Eindhoven i.s.m.Summa college, Fontys, Cooperatie Slimmer Leven, De Hartstichting
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen