Nieuwe directie voor Kliniek ViaSana

Orthopedisch centrum ViaSana verwelkomt twee nieuwe directieleden: Ronald van Heerwaarden, specialist op het gebied van beenstandscorrecties en gewrichtsparende chirurgie, vervult voortaan de rol van medisch directeur. Hij neemt daarmee de rol van Klaas van der Heijden over. Paul Kruijsen neemt het stokje over van Johan de Bruin als algemeen directeur.

Johan de Bruin gaat met pensioen, maar blijft ViaSana op de achtergrond ondersteunen met zijn ervaring en expertise als bestuurslid. Na zijn studie fysiotherapie verrijkte opvolger Paul Kruijsen zijn kennis met diverse bedrijfskundige opleidingen en bekleedde achtereenvolgens meerdere managementfuncties, waaronder die van managing director bij Össur.

Bekend gezicht

Ronald van Heerwaarden geniet landelijke en internationale bekendheid als specialist in beenstandscorrecties en gewrichtsparende chirurgie. Ook binnen ViaSana zelf is hij een bekend gezicht: Van Heerwaarden is sinds 2016 aan de kliniek verbonden als orthopedisch chirurg. Deze functie blijft hij vervullen naast zijn rol als medisch directeur.

Over ViaSana

Orthopedisch centrum ViaSana levert verzekerde zorg en is volledig gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van bewegings- en pijnklachten. De specialisten van ViaSana behandelen patiënten van alle leeftijden bij aandoeningen aan de knie, heup, rug- en wervelkolom, schouder en arm, voet en enkel. Als één van de grootste orthopedische ZBC’s van Nederland is ViaSana constant op zoek naar de beste zorg voor haar patiënten, met als belangrijkste doel hun kwaliteit van leven terug te geven.

Bron: ViaSana

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen