Dr. Jan Willem Meijer nieuwe bestuurder De Hoogstraat Revalidatie

Array

Op 15 oktober aanstaande treedt dr. Jan Willem Meijer (52) aan als bestuurder van De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht. Hij volgt Steven Berdenis van Berlekom op die recent begonnen is als directeur van het Liliane Fonds. Jan Willem Meijer is bijna tien jaar werkzaam als medisch directeur van Revant Medisch Specialistische Revalidatie, met locaties in Breda, Goes en Terneuzen.

Hij heeft als revalidatiearts, manager/bestuurder en onderzoeker een brede expertise op het terrein van de revalidatiegeneeskunde.

Raad van Toezicht De Hoogstraat

De raad van toezicht van De Hoogstraat en zijn toekomstige medebestuurder Rob Beuse, zijn verheugd over de aanstelling van Meijer:

“ Onze missie is: wat moeilijk gaat tóch mogelijk maken. De kinderen en volwassenen die bij ons revalideren moeten hun beperkingen overwinnen en naar hun volle vermogen mee kunnen doen in de maatschappij.

Met de komst van Jan Willem kunnen we de daarbij passende strategische koers verder versterken en ten uitvoer brengen. ”

Hoogstraat Revalidatie

De Hoogstraat Revalidatie heeft een sterk specialistisch inhoudelijk profiel dat geladen wordt door het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht, het onderzoeks- en innovatiecentrum van De Hoogstraat en UMC Utrecht gezamenlijk.

Bron: De Hoogstraat Revalidatie

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen