Gipskamer OLVG lanceert gipsapp

0
1165

Mag je douchen met gips? Wat helpt tegen jeuk? Antwoord op deze vragen, filmpjes met oefeningen en nog veel meer handige tips staan in de OLVG-gipsapp. Lenny Keijlard, gipsverbandmeester in OLVG, bedacht de app, speciaal voor patiënten.

‘Mensen die net zijn “gegipst” hebben vaak veel vragen als ze weer thuis zijn. Met de gipsapp is alle praktische informatie direct binnen handbereik. Ook leuke weetjes over hoe wij werken en tips voor het doen van oefeningen met gips zijn in de app te vinden. Vooral dit laatste zorgt ervoor dat de patiënt beter en sneller herstelt’, aldus Lenny.

Direct contact met de gipskamer via gipsapp

Naast alle nuttige informatie en tips kun je via de app met één druk op de knop contact opnemen met de gipskamer. Handig bij vragen met spoed of voor het maken van een afspraak.
De app ‘Gipskamer OLVG’ is gefinancierd door het OLVG-innovatiefonds en is gratis te downloaden voor zowel iPhone als Android.
Vorig artikelHersenactiviteit voorspelt effect van Ritalin bij ADHD
Volgend artikelZorgmedewerkers testen Augmented Reality
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.