ICT storing VUmc nog niet opgelost

0
732

Door een ICT-storing, die gisteren ontstond, blijven de poliklinieken van het VUmc in Amsterdam tot zeker 12.00 uur dicht. Om 11.00 uur is bekend of ook de afspraken die voor vanmiddag staan gepland moeten worden geannuleerd, laat een woordvoerder weten. Polikliniek in ieder geval tot woensdagochtend 12 uur gesloten. Patiënten worden hierover zoveel mogelijk gebeld. 

VUmc werkt intensief aan het oplossen van de grote ICT storing, die de polikliniek maandagmiddag trof. Vanmorgen wordt zoveel mogelijk medewerkers weer toegang gegeven tot de systemen. De zorgafdelingen hebben hierbij prioriteit.

De poliklinische afspraken tot 12.00 uur moeten helaas nog worden geannuleerd. Patiënten worden zoveel mogelijk hierover gebeld. Wanneer patiënten al in de polikliniek zijn of onderweg zijn, worden ze zo mogelijk behandeld. De veiligheid van de patiëntenzorg is onverminderd gewaarborgd.

Later vanmorgen volgt meer nieuws over de poliklinische afspraken van vanmiddag.

Alle acute zorg functioneert normaal, evenals de klinische zorg (het ziekenhuis), waar alle geplande opnames en operaties worden uitgevoerd.

Houd de website van VUmc in de gaten voor nieuwe updates.

Vorig artikelMeer ‘minder ongezonde’ snacks in de automaten
Volgend artikelVIP: Overgangsregeling inservice opgeleiden uitgesteld
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.