Nieuwe app van Moet ik naar de dokter?

0
856

Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is. Met de Moet ik naar de dokter? app kun je zelf beoordelen of en wanneer het nodig is om de huisarts te raadplegen. De afgelopen jaren hebben meer dan 400.000 mensen deze app al gedownload. Met de vakantie voor de deur is dit een app die zeker niet mag ontbreken op je telefoon. Iedereen heeft immers weleens te maken met klachten die vragen oproepen.

App voor Android en iOS

Deze week heeft Moet ik naar de dokter? de nieuwe apps voor Android en iOS gelanceerd. De vertrouwde functies van de vorige Moet ik naar de dokter? app zijn nog steeds beschikbaar. Zo kunnen gebruikers profielen aanmaken, hun eigen huisarts toevoegen en contact opnemen met de dichtstbijzijnde huisartsenpost. Nieuw is dat gebruikers hun locatie gegevens kunnen zien. Handig bij spoedsituaties, waarbij hulpverleners snel moeten weten waar iemand is.

Ook deze nieuwe versie van de app is gevalideerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap en kan worden gedownload via www.moetiknaardedokter.nl.