Aandacht voor Peer-supported open Dialogue

0
544

Op 11 oktober a.s. organiseert Kenniscentrum Phrenos in samenwerking met POD Nederland het symposium Op weg naar dialoog: openingen en valkuilen. Het symposium biedt zorgprofessionals en hun bestuurders, cliënten en hun naasten, studenten en zeker ook een algemeen publiek een openhartige blik in de keuken van Peer-supported Open Dialogue (POD).

Peer-supported Open Dialogue

Peer-supported Open Dialogue (POD) is een zorgpraktijk bij psychische crises die zich richt op het direct betrekken van iemands netwerk en het wezenlijk bespreken van zorgen, wensen, betekenissen en passende deskundige behandelingen. Enkele kernwaarden van POD zijn polyfonie en dialoog, kunnen reflecteren, compassie, onzekerheid tolereren en: nothing about the client without the client. Kijk voor meer informatie over POD op www.podnederland.nl.