Infor Connected Analytics identificeert verbeterkansen voor zorginstellingen

Infor wil de operationele efficiëntie in de gezondheidszorg verbeteren door het consolideren van klinische data

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, introduceert Infor Connected Analytics. Deze oplossing voorziet gezondheidsinstellingen van de holistische informatie die ze nodig hebben om de operationele efficiëntie van hun bedrijfsvoering en medische dienstverlening te verbeteren.

Oplossing

De oplossing, die gebruikmaakt van het Birst analytics platform, biedt een geconsolideerd overzicht van de key performance indicators (KPI’s) en statistieken over meerdere Infor CloudSuite Healthcare-applicaties.

Infor Connected Analytics creëert applicatiespecifieke analyse-omgevingen die op gezondheidszorg gerichte analyses en op waarde gebaseerde statistieken bieden. De efficiëntie en marges van gezondheidszorgsystemen kunnen hierdoor gemaximaliseerd worden, en de kosten en risico’s geminimaliseerd. Naast het verbinden van gegevens van meerdere Infor CloudSuite Healthcare-applicaties, maakt Infor Connected Analytics gebruik van de toonaangevende Cloverleaf-technologieën van Infor om klinische en zakelijke prestaties te combineren tot bruikbare KPI’s, inzichtelijke dashboards en voorspellende analyses.

Voorsprong

“De hedendaagse gezondheidszorg vereist dat organisaties enorme hoeveelheden data uit meerdere applicaties en bronnen verzamelen, consolideren, modelleren en analyseren om een ??voorsprong op de concurrentie te behouden”, aldus Mark Weber, senior vice president van healthcare software development bij Infor. “Directieleden bij zorgaanbieders hebben een geconsolideerd beeld van hun bedrijf nodig, zowel van de klinische activiteiten als het financieel management. Dit voorziet hen van belangrijke inzichten die nodig zijn om tijdige, strategische beslissingen te nemen.”

Infor Connected Analytics voorziet besluitvormers van punctuele, nauwkeurige inzichten om de volgende type vragen te beantwoorden:

·      Wat is de verdeling van omzet en kosten per servicelijn?

·      Wie zijn mijn best presterende zorgverleners per servicelijn?

·      Wat zijn mijn best presterende faciliteiten in elke servicelijncategorie?

·      Wat zijn de dagelijkse arbeidskosten van mijn zorgorganisatie?

·      Hoe draagt ??elke servicelijn bij aan de marge?

·      Hoe zien mijn marges er per betaler uit?

·      Wat zijn de werkelijke kosten van elke zorgverlening?

·      Wat zijn mijn zorgbeheerkosten van een patiëntenpopulatie?

·      Wat is de beste manier om services te verdelen over verschillende locaties?

Belangrijkste inzichten

Infor Connected Analytics biedt de belangrijkste inzichten om zorginstellingen te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te behalen. Het stelt hen in staat strategische zakelijke beslissingen te nemen, gebaseerd op zowel klinische kwaliteit als financiële prestaties. De oplossing vormt ook de basis die besluitvormers ondersteunt bij het strategisch plannen van middelentoezeggingen, gebaseerd op belangrijke servicelijnstatistieken, en om de marktpositie van hun onderneming ten opzichte van vergelijkbare organisaties beter te begrijpen.

Beperkte beschikbaarheid

De oplossing wordt in beperkte beschikbaarheid (LA) aangeboden en zal naar verwachting algemeen beschikbaar (GA) zijn in januari 2020. De eerste release van Infor Connected Analytics is gericht op het integreren van zorginformatie van Infor CloudSuite Financials & Supply Management en Human Capital Management. Naar verwachting zullen toekomstige releases andere componenten van Infor CloudSuite Healthcare benutten, zoals Workforce Management Healthcare, Enterprise Asset Management en Staffing Optimizer Healthcare.

Het Birst cloud BI- en analytics platform helpt organisaties processen sneller te begrijpen en te optimaliseren dan traditionele oplossingen. Gebouwd met gepatenteerde automatisering en machine learning-technologieën, verbindt Birst teams en applicaties in de hele organisatie via een vertrouwd netwerk van analyses. Op basis van de verkregen inzichten worden organisaties geholpen slimmere beslissingen te nemen.

Over Birst

Birst is een geavanceerd networked business analytics-platform. Organisaties kunnen een nieuw niveau van betrouwbaar inzicht en besluitvorming bereiken door gegevens en mensen via een netwerk van analysediensten met elkaar te verbinden. Voor meer informatie, zie www.birst.com.

Over Infor

Infor is een wereldwijde leider in zakelijke, branchespecifieke cloudsoftware. Met 17.300 medewerkers en 68.000 klanten in meer dan 170 landen is de software van Infor ontworpen voor groei en vooruitgang. Voor meer informatie, zie www.infor.com.

Infor-klanten zijn:

·      De top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven

·      9 van de top 10 hightechbedrijven

·      14 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsnetwerken

·      19 van de 20 grootste Amerikaanse steden

·      18 van de top 20 automotive leveranciers

·      14 van de top 20 industriële distributeurs

·      13 van de top 20 wereldwijde retailers

·      4 van de top 5 brouwerijen

·      17 van de top 20 wereldwijde banken

·      9 van de 10 grootste wereldwijde hotelmerken

·      7 van de top 10 wereldwijde luxemerken

Bron: Lubbers De Jong