VNO-NCW: Informatiebijeenkomst voor bedrijven over Coronavirus

VNO-NCW en MKB-Nederland organiseren woensdag 12 februari een informatiebijeenkomst voor het bedrijfsleven over het Coronavirus. Dat doen zij samen met brancheorganisaties FME en evofenedex, en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Tweets door @ezpress

Scherper beeld


De ondernemingsorganisaties willen ondernemers praktische informatie verschaffen en daarnaast een scherper beeld krijgen van de problemen waar ondernemers door het virus tegenaanlopen. Aandacht wordt onder meer besteed aan de gevolgen voor Arbo-zaken. Vragen kunnen worden gesteld aan Nederlandse ondernemers die actief zijn in China.

Economische gevolgen voor bedrijven


FMe en evofenedex belichten de huidige en toekomstige economische gevolgen van de Corona-crisis. Het ministerie van Buitenlandse Zaken gaat in op consulaire zaken en de situatie in China. Geïnteresseerde bedrijven en branches kunnen vragen stellen, informatie delen en zich aanmelden via [email protected]

Bron: VNO- NCW

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen