Schrijfwedstrijd: Hoe digitaal ben jij met reuma?

Beeldbellen met je reumatoloog, je app inschakelen voor je beweegoefeningen en je stappenteller aanzetten tijdens het huishouden. Is dit ook voor jou de nieuwe realiteit met reuma? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal. Doe mee aan de schrijfwedstrijd ‘Hoe digitaal ben jij met reuma?’ en win een mooie prijs. Je kan je verhaal tot 1 januari 2021 indienen.

Maak jij gebruik van digitale oplossingen zoals een app of wearable (Smartwatch, chip, sensor)? Zo ja, hoe helpen ze jou in jouw leven met reuma? Zijn er nog problemen waar je met reuma tegenaan loopt waar je graag een digitale oplossing voor zou zien? We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Hoe doe je mee?

  • Ben je 18 jaar of ouder en heb je reuma, stuur dan je verhaal (max. 2 pagina’s in lettertype Arial 12) vóór 1 januari 2021 naar [email protected]
  • Stuur 6 foto’s in hoge resolutie. 1 foto van jezelf en 5 actieve foto’s van jezelf, bijvoorbeeld bezig op het werk of met je hobby.
  • Geef je leeftijd door, je e-mailadres, telefoonnummer, je postadres, je hobby, wat doe je voor werk en wáárom doe je mee?

Wat kun je winnen?

  • De winnaar van de 1e prijs krijgt € 175,-.
  • De winnaar van de 2e prijs krijgt € 125,-.
  • De winnaar van de 3e prijs krijgt € 75,-.
  • De winnaars van de 4e tot en met de 10e plaats krijgen € 25,-.

Over de schrijfwedstrijd voor mensen met reuma

De Edgar Stene-schrijfwedstijd is een initiatief van EULAR (European League against Rheumatism). Ieder jaar staat er een ander thema centraal. De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland zet deze schrijfwedstrijd jaarlijks uit op Nederlandse bodem. De winnaar doet ook mee aan de Europese Edgar Stene competitie.

Bron: RZN

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen