Athanasios Maras vanaf 1 september geneesheer-directeur ARQ Centrum’45

Dr. Athanasios Maras (1963) volgt per 1 september a.s. Ruud Jongedijk op als geneesheer-directeur/directeur behandelzaken van ARQ Centrum’45 en ARQ Diagnostisch Centrum, waar hij samen met Eddy Sas de directie vormt.

Psychiater Athanasios Maras is als volwassenen- en kinder- en jeugdpsychiater opgeleid in het Duitse excellentiecentrum voor psychiatrie, het Central Institute of Mental Health in Mannheim. De afgelopen 14 jaar was hij werkzaam bij Yulius als directeur van de Yulius Academie, verantwoordelijk voor innovatie, wetenschap en deskundigheidsbevordering van Yulius, en als specialist in de patiëntenzorg met speerpunt gericht op de verbinding van Zorg en Onderwijs en a.i. voor de poliklinische zorg van volwassenen.

Goede opvolger

Jan-Wilke Reerds, voorzitter Raad van Bestuur: “ARQ heeft in Athanasios Maras een hele goede opvolger gevonden voor Ruud Jongedijk. We zijn dan ook zeer blij met zijn komst naar ARQ Centrum’45, onderdeel van ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum. Met zijn brede kennis en ervaring op het gebied van psychotrauma kan hij een grote bijdrage leveren aan de verdere innovatieve ontwikkeling van ARQ.”

Psychiater Ruud Jongedijk wordt binnen ARQ strategisch adviseur van de Raad van Bestuur met een focus op de verdere ontwikkeling van ARQ Academy.

Bron: ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen