Nieuw lid Raad van Toezicht BovenIJ ziekenhuis

Array

De Raad van Toezicht van het BovenIJ ziekenhuis wordt versterkt met de toetreding van Arjan in ’t Veld. Met zijn benoeming geeft de Raad van Toezicht verdere invulling aan het innovatieve, digitale profiel binnen de Raad. Tevens is de heer in ‘t Veld lid van de Auditcommissie Financiën.

In ‘t Veld: “Het BovenIJ is een ziekenhuis dat zich hard maakt voor de grote maatschappelijke opgave zorg toegankelijk en betaalbaar te houden voor de vele ouderen in Amsterdam-Noord, maar juist ook

flexibel en ‘state of the art’ voor de duizenden jonge mensen die er de afgelopen jaren zijn gaan wonen. Dat betekent samen ruimte zoeken voor innovatieve (digitale) oplossingen en denken over de schotten van de zorg heen, binnen de wetten en regels van het systeem, samen met andere zorg- en welzijnsaanbieders in de regio. Dat spreekt mij erg aan. Beter Samen in Noord, waar het BovenIJ in participeert is daar een prachtig voorbeeld van.” 

Naast zijn toezichthoudende rol in het BovenIJ ziekenhuis is de heer in ’t Veld partner en strateeg bij Bureauvijftig en ondernemer bij The Aging Group. Andere toezichthoudende rollen vervult hij bij het Martini Ziekenhuis Groningen en bij Catharina, thuis op Voorne.

Bron: BovenIJ ziekenhuis 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen