Stichting CAV verwelkomt nieuwe Raad van Bestuur

Array

De Raad van Toezicht van Stichting CAV is zeer verheugd met de benoeming van Lisette Pondman en Frank Scheffers als respectievelijk voorzitter en lid van de Raad van Bestuur.

Lisette Pondman is een ervaren bestuurder en toezichthouder binnen de GGZ. De afgelopen jaren was zij werkzaam als bestuurder van RINO amsterdam, een landelijk opererend opleiding- en nascholingsinstituut voor professionals binnen de GGZ. Daarvoor was zij directeur van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie. Zij heeft ervaring binnen het bedrijfsleven en binnen de publieke sector.

“In deze tijd waarin steeds meer mensen moeite hebben om rond te komen en te maken krijgen met betalingsproblemen is het werk van Stichting CAV relevanter dan ooit. Ik kijk er erg naar uit om er, samen met alle collega’s van Stichting CAV en haar relevante partners, voor te zorgen dat de stichting haar maatschappelijke dienstverlening voor een breed publiek en op hoog niveau kan blijven uitvoeren”; aldus Lisette.

Frank Scheffers heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven en was de afgelopen zeven jaar directeur bedrijfsvoering van Stichting CAV. Het afgelopen halfjaar heeft hij als waarnemend bestuurder gezorgd voor een soepele overgang naar de nieuwe bestuursstructuur.

“Stichting CAV ligt mij na aan het hart. De afgelopen jaren heb ik mij vol ingezet voor de ontwikkeling van Stichting CAV waardoor wij als maatschappelijke organisatie steeds meer mensen financieel kunnen ontzorgen. Zeker in deze onzekere tijden is dat van groot belang. Graag werk ik als bestuurder verder aan de continuïteit van de organisatie en het realiseren van maatschappelijk rendement.”; aldus Frank.

De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat Stichting CAV bij Lisette Pondman en Frank Scheffers in goede handen is en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst.

Bron: Stichting CAV

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen