Organon stelt Raad van Commissarissen aan in Nederland

Array

Organon heeft een Raad van Commissarissen (RvC) aangesteld in Nederland. “Dit jaar vieren wij de honderdste verjaardag van Organon in Oss en staan we stil bij ons verleden, terwijl we hard werken aan de toekomst. We konden daarom geen beter jaar bedenken om de Raad van Commissarissen te installeren”, geven Wenny Raaijmakers (Manufacturing Site Leader, Organon Oss) en Petra Willems (Managing Director Organon Benelux) aan namens het management van Organon in Nederland.

De RvC is op 1 augustus officieel geïnstalleerd en bestaat uit Mirjam Mol-Arts (voorzitter), Chris Doomernik en Hans Schikan. “We zijn zeer verheugd dat deze mensen hun enorme kennis, ervaring en brede expertise zullen inbrengen in de Raad van Commissarissen. We verwachten goede gesprekken en discussies te kunnen voeren die ons als Organon in Nederland verder zullen helpen in onze ambitie om vrouwengezondheid te verbeteren.”

Organon vierde twee jaar geleden de start als het enige wereldwijde bedrijf dat zich op zo’n grote schaal richt op de gezondheid van vrouwen, na een spin-off van Merck & Co (MSD buiten de VS en Canada).

Foto Organon, 0138, Raad van Commissarissen
Van links naar rechts op de foto: Hans Schikan, Mirjam Mol-Arts en Chris Doomernik.
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen