Medizorg introduceert digitale efficiency bij het voorschrijven van hulpmiddelen

Array

De webportal waar u patientgegevens direct uit de COV kunt halen!
Vanaf heden heeft Medizorg een webportal beschikbaar voor het indienen van aanvragen. Via deze webportal kunnen direct gegevens worden opgehaald vanuit de COV (Controle Op Verzekering) en de database van Medizorg. Dit bespaart de arts, dietist of transferverpleegkundige veel tijd bij het aanvragen van medicatie en/of sonde- en dieetvoeding doordat alleen maar de nog ontbrekende patientgegevens hoeven te worden ingevuld op het aanvraagformulier.

De komende weken zullen de artsen, transferverpleegkundigen en dietisten die al samenwerken met Medizorg een inlog krijgen om met deze tijdbesparende portal te kunnen gaan werken.

Naast de koppeling met de COV zijn er nieuwe functionaliteiten beschikbaar zoals een terugkoppeling via e-mail, de controle op het voorschrift, een directe koppeling met de backoffice van Medizorg, de mogelijkheid om aanvragen tussentijds op te slaan en het gezamenlijk aanvragen van sondevoeding tussen verschillende disciplines.

Met deze nieuwe portal heeft Medizorg een systeem geïntroduceerd dat inspeelt op de wensen van de voorschrijvers. Hierdoor zal de administratieve ballast worden verminderd en kan de voorschrijver meer tijd vrijmaken voor de directe patientenzorg. Daarnaast is het mogelijk om de behandeling van de patient online te volgen en indien gewenst direct bij te sturen.

Werkt u nog niet met Medizorg samen maar heeft u interesse in een demonstratie van deze portal dan kunt u contact opnemen met Medizorg via telefoonnummer 030 2804271.

Einde persbericht

Noot voor de redactie

Medizorg is sinds 1995 aanbieder van ziekenhuisverplaatste zorg en is de specialist in thuisbehandelingen. Medizorg opereert vanuit Houten en is landelijk actief op 5 deelmarkten: complexe medicatie met infusietherapie, UVB lichttherapie, medische voeding, diabetes en wondzorg. In de deelmarkt complexe medicatie behoort Medizorg tot de top 3 van Nederland en qua gecombineerd aanbod is Medizorg de nummer 1 van Nederland.

Perscontacten Medizorg B.V.: Marianne Gels, communicatiemanager Medizorg
Telefoon: +31 (0)30 66 29 106; E-mail: [email protected]

www.medizorg.nl

 

Recente artikelen