web analytics

MedicalFacts

MedicalFacts wordt mede mogelijk gemaakt met steun van:
astrazeneca 728 x 90 longpas
0

Minister Schippers vraagt uitstel voor reactie rapport NIVEL eigen bijdrage GGZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink 18 April, 2012
Uitstelbrief van minister Schippers (VWS) over het verzoek van Kamerlid Leijten (SP) om een reactie op het rapport ‘Verwacht zorggebruik als gevolg van de eigen bijdrage in de tweedelijns GGZ’ gepubliceerd door het NIVEL.

Geachte voorzitter,
Op dinsdag 17 april is het rapport ‘Verwacht zorggebruik als gevolg van de eigen bijdrage in de tweedelijns GGZ’ gepubliceerd door het NIVEL. Door mevrouw Leijten (SP) is mij, tijdens de regeling van werkzaamheden op 17 april, verzocht om voor aanstaande donderdagmiddag hier een reactie op te geven. Aangezien ik het rapport goed wil bestuderen, zal ik de Tweede Kamer zo spoedig mogelijk, doch binnen een redelijke termijn op de hoogste stellen van mijn reactie.
Hoogachtend,
de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
mw. drs. E.I. Schippers


Comments are closed.

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!

captcha image

Protected by Sabre. 6787 aliens stopped.