Sprekers TEDxBinnenhof bekend, waaronder Come Together winnaar Coen van de Steeg!

Array

zorginnovatie1Na zeven auditierondes door het hele land zijn de tien sprekers voor TEDxBinnenhof 2014 bekend gemaakt. Op 31 maart mogen zij hun innovaties presenteren in de Ridderzaal in Den Haag. De Come Together winnaar, Coen van de Steeg  is één van hen. Microsoft is ongelofelijk trots op Coen van de Steeg.

 

 Come Together was één van de voorrondes voor TEDxBinnenhof, een initiatief van ActiZ, PGGM en Microsoft, om innovaties in de zorg een platform te geven. Coen won als initiatiefnemer van  Wehelpen, een landelijk platform om op lokaal niveau onderlinge hulp in de samenleving te stimuleren en te verhogen. Wehelpen geeft inhoud aan een participerende samenleving op basis van gelijkwaardigheid en wederkerigheid en verbindt mensen door slim gebruik te maken van de huidige technologie.

 TEDxBinnenhof vindt plaats op 31 maart 2014 met als thema “Global Challenges | Dutch Solutions”. Men wenst Coen dan ook heel veel succes!

 

 Op 28 februari vindt Come Together Technology plaats op Microsoft Nederland Schiphol, waarbij die ideeën van Come Together die specifiek technologie als uitgangspunt nemen voor innovatie door onze technologie-experts verder op weg zullen worden geholpen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen