Bas Vos niet meer naar de onderhandelingstafel

Array

Afgelopen donderdag kwam Ella Vogelaar met een voorstel om VWS, ZN en de huisartsen nader tot elkaar te brengen. Volgens Vos ligt er een goed voorstel. Althans, dat zei hij in het programma "in de Ban van de Week" van BNR nieuwsradio. En hij is ook niet meer van plan om terug naar de onderhandelingstafel te gaan omdat er op dit moment niet meer uit te halen. Hij verwacht dat de leden van de LHV aanstaande donderdag vóór gaan stemmen op het voorstel van Ella Vogelaar.
Mochten de leden tegen stemmen dat is er een probleem zegt hij, het heeft geen zin om terug te gaan naar een onderhandelingstafel waar verder niets meer valt te halen. Om te peilen hoe de huisartsen denken over het voorstel is er een peiling bij HuisartsVandaag en Huisarts(en)Werk .
Aanstaande donderdag besluiten de leden van de LHV of ze akkoord gaan met het voorstel van Ella Vogelaar over de bekostigingssystematiek huisartsenzorg voor 2006 en 2007.

De peiling wordt gehouden onder huisartsen aangesloten bij HuisartsVandaag en Huisartsenwerk. Iedere huisarts heeft een mail gehad.

Recente artikelen