Nieuw woonzorgcomplex aan de Costa Blanca in Spanje

Array

Care Residences ontwikkelt op unieke locaties woonzorgcomplexen, waar u zelfstandig, verzorgd en veilig kunt genieten.

Ouder worden kan synoniem zijn voor genieten. Denkt u maar eens aan de vrije tijd die u krijgt. Hoe zou u die het liefst in willen vullen? En – minstens zo belangrijk – waar zou u die het liefst door willen brengen? Wat dacht u van een mooie, natuurlijke omgeving met een aangenaam en gezond klimaat. In een comfortabele woning die van alle gemakken is voorzien. Te midden van een nieuw sociaal leven. Met volop sportieve, sociale en culturele activiteiten die u de mogelijkheid bieden om medebewoners te ontmoeten. Orange Residences in Sanet y Negrals nabij het mediterrane Denia aan de Costa Blanca in Spanje.In het Orange Residences complex kunt u alle zorg en verpleging verwachten die u wenst in uw eigen taal. Het ontwerp van de appartementen is van dergelijke kwaliteit dat in bijna alle gevallen deze zorg gewoon in uw eigen appartment geboden kan worden. Professionele en persoonlijke zorg in uw eigen appartement dat is wat Orange Residences u biedt. Care Residences werkt in het geval van Orange Residences samen met de Thuiszorg Costa Blanca. De Thuiszorg Costa Blanca is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot de grootste thuiszorg organisatie aan de Costa Blanca en met reden. Het gediplomeerd verzorgende en verplegend personeel levert zorg op een persoonlijke manier. Privacy van de client staat voorop. Deze aanpak heeft in de afgelopen jaren geleid tot het succes en de uitstekende reputatie van de Thuiszorg Costa Blanca in de regio en in Nederland.

Voor meer informatie:
www.care-residences.com
[email protected]

Bezoek de 50+ beurs: 21 t/m 25 september van 10:00 tot 17:00; Jaarbeurs Utrecht
Orange Residences: Hal 4, stand 4A088

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen