Statistieken Medicalfacts.nl (dec. 2005)

Array

In de afgelopen maand zijn op Medicalfacts 44155 pageviews (25492 bezoeken) geregistreerd. Een gemiddelde van 1424 pageviews (822 bezoeken) per dag. In vergelijking met vorige maand is dit een afname van 3% voor de bezoeken en een afname van 2% voor de pageviews. Deze daling wordt voornamelijk veroorzaakt door het mindere bezoek in de week van de kerstvakantie.

Dit zijn de resultaten zoals gemeten met Onestat hetgeen betekent dat hiervoor een tag is geplaatst op elke pagina waarvan ik wil dat die wordt mee-genomen in de meting. Deze resultaten zijn in principe alleen te vergelijken met resultaten die zijn verkregen met een vergelijkbare tagging meetmethode (zoals bijvoorbeeld geldt voor mediaonderzoek.nl en marketingfacts.nl).
(figuur 1)

Vanwege performance-problemen heb ik de database met statistiekgegevens van Geeklog zelf opgeschoond. Hierdoor kan ik deze gegevens deze maand niet presenteren.
RSS
Het aantal RSS-readers schommelt deze maand rond de 100 (figuur 2). Over het gehele jaar zien we een stijgende lijn in het aantal RSS-readers (figuur 3). Het doorklikpercentage ligt deze maand tussen de 2 en 44%. Frappant is dat de hoogste piek deze maand bereikt wordt op 26 december.

(figuur 2)


(figuur 3)


(figuur 4)

Google Analytics


(figuur 5)
[tag: statistieken]

Recente artikelen