Bergman Beauty Clinics kiest voor Medicore

Array

Bergman Beauty Clinics heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van de software van Medicore. Medicore heeft een unieke software applicatie ontwikkeld. De software voldoet aan de wettelijke eisen voor DBC-registratie, validatie en declaratie. Bergman Beauty Clinics heeft na een uitvoerige en gedetailleerde pakketselectie gekozen voor Medicore om haar planning, Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en complete administratie te organiseren. De heer B. Malenstein, directeur bij Bergman Beauty Clinics, licht de keuze voor Medicore toe: “De software van Medicore levert een waardevolle bijdrage aan onze kwaliteit en sluit goed aan bij de dagelijkse praktijk. Medicore biedt ons een modern en flexibel informatiesysteem waarmee wij op de toekomst zijn voorbereid. De software voldoet bovendien aan onze hoge kwaliteitseisen en is zeer concurrerend geprijsd. Het zal de komende jaren optimaal bijdragen aan onze groei en aan onze efficiënte en klantgerichte bedrijfsvoering. We zijn niet over één nacht ijs gegaan met deze beslissing en zien de toekomst met Medicore dan ook met vertrouwen tegemoet.”


Bergman Beauty Clinics

Bergman Beauty Clinics is al meer dan vijftien jaar lang toonaangevend op het gebied van esthetische plastische chirurgie. Bergman Beauty Clinics biedt een breed scala betaalbare behandelingen. Deze worden altijd uitgevoerd door ervaren professionals: in Nederland geregistreerde plastisch chirurgen of gespecialiseerde artsen met een grote staat van dienst in de esthetische chirurgie. De uiterst professionele behandel- en operatiekamers zijn voorzien van de modernste apparatuur.

Medicore
Medicore levert diverse producten en diensten aan zorgverleners die zich toeleggen op het verrichten van medische ingrepen, zoals ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en medische specialisten in zowel somatische- als geestelijke gezondheidszorg. Met Medicore kan de zorgverlener zich volledig richten op het primaire medisch zorgproces, waarbij Medicore zorg draagt voor een optimale afhandeling van de logistieke en administratieve processen. Kernbegrippen hierbij zijn: klantgericht en kosteneffectief handelen met als doel een gezond resultaat voor haar klanten. Voor meer informatie: www.medicore.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen