Ondersteuning Antonius ziekenhuis en NVZ bij nieuwe aanbestedingszaak

Array

Onlangs heeft de NVZ met Intrakoop overeenstemming bereikt over de ondersteuning van het Antonius ziekenhuis en de NVZ in de nieuwe aanbestedingsprocedure die onlangs door P1 bij de rechtbank in Utrecht aanhangig is gemaakt. Intrakoop is de grootste coöperatieve inkoopvereniging voor de gezondheidszorg. Circa 500 zorginstellingen met ruim 3.500 locaties zijn lid, waaronder een groot deel van alle ziekenhuizen (met uitzondering van enkele academische ziekenhuizen), verpleeg- en verzorgingshuizen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Intrakoop steunde overigens al eerder met de NVZ en de andere brancheorganisaties in de zorg ziekenhuis Rivierenland in Tiel en het Amphia ziekenhuis in Breda in hun procedures tegen respectievelijk Parkeer Management Nederland (de rechtsvoorganger van P1) en Sortrans. Met de andere brancheorganisaties in de zorg (verenigd in het BoZ) lopen momenteel nog besprekingen om ook weer hun steun te krijgen in deze nieuwe rechtszaak.

De uitspraak van het kort geding tegen het Antonius ziekenhuis en Sint Antonius Parkeer Exploitatie BV was op 17 augustus 2007. Van de uitslag zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte brengen

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen