Lopers ontvangen lopers!

Array

ni_20070917162442_z.jpg
Geen borstkanker maand zonder DE Walk. Op 7 oktober rekent de organisatie van de Walk for Women weer op enthousiaste lopers in Amsterdam. Vanaf 14.30 uur is iedereen welkom in het Olympisch Stadion in Amsterdam. In een korte openingsplechtigheid zal Staatssecretaris Jet Bussemaker een boek in ontvangst nemen. Daarna wordt er een 30 minuten durende wandeling gemaakt vanuit het Olympisch Stadion. Eenmaal terug zal er een indrukwekkend programma van start gaan. Eén van die indrukwekkende momenten zal zijn als om 17.00u de lopers van de Walk, de deelnemers van A Sister’s Hope 60K Walk Amsterdam in het Olympisch Stadion kunnen verwelkomen. Deze hebben dan in de afgelopen dagen 60 kilometer wandelend afgelegd, van Amersfoort naar Amsterdam. Een warm onthaal zal dus zeker op zijn plaats zijn!

Ter afsluiting zal een wel heel bijzonder vrouwenkoor optreden en zal Cathy Seabaugh, initiatiefneemster van A Sister’s Hope, het woord krijgen.

Wil je meedoen of alleen de lopers verwelkomen en deel uit maken van dit evenement, kom dan op 7 oktober naar het Olympisch Stadion in Amsterdam!

Het programma zal er als volgt uitzien:

14.30 u. Welkom deelnemers voor de Walk

15.00 en 16.00 Gelegenheid voor sprekers

16.00 uur Start van The Walk vanuit het Olympisch stadion

16.30 uur Aankomst in het Olympisch stadion met muziek, het oplaten van ballonnen, een stilte moment en informatie stands

v.a. 17.00 uur Binnenkomst deelnemers A Sister’s Hope: www.asistershope.org/content/aboutevent.htm

18.15 uur Einde slotmanifestatie

Recente artikelen