Sprookjesdag voor ruim 55 gezinnen met langdurig ziek kind

Array

Zaterdag 10 november organiseren stichting De Opkikker en Stichting CliniClowns Nederland een Sprookjesdag voor ruim 55 langdurig zieke kinderen en het daarmee verbonden gezin. Deze gezinnen zijn voornamelijk afkomstig uit Zuid Nederland.

Op de Kasteeltuinen in Arcen rijden grote koetsen af en aan om de gezinnen naar een locatie te brengen, waar men zich in oosterse sferen waant. Aldaar zullen de gezinnen vernemen dat de CliniClowns hun grote vriendin Elf zijn kwijtgeraakt en dat ze deze alleen terug zullen vinden met behulp van de inzet en medewerking van de kinderen.

De gezinnen kunnen zich buigen over een 10 tal activiteiten om het speciale “Tinkeldust” te verdienen dat ze aan het einde van de dag nodig zullen hebben om, samen met de geoefende toverspreuk, de geliefde elf weer terug te toveren. De kasteeltuinen in Arcen zullen deze dag omgeven zijn door o.a.: prinsen, prinsessen, vendeliers, Elfjes en wijzen uit het oosten op heuse kamelen.



De dag wordt besloten om 15.30 uur met een sprookjesachtige high tea in het kasteel. Rond 16.30 uur zullen de kinderen hun uiterste best doen de geliefde elf terug te toveren. Na deze mysterieuze ontknoping zullen de gezinnen op gepaste wijze worden uitgezwaaid.

Doel van deze dag is om de gezinnen een dag ontspanning te bieden om even te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit en een unieke belevenis te bieden waarover nog lang nagepraat kan

Recente artikelen