optredens Dr. Horst Dekkers in Business-class

Array
drs Horst Dekkers, Alpha Klinik »
De Nederlandse rugspecialist en directeur van de alpha Klinik in München, drs. Horst Dekkers, reageert zondag op een artikel in de Volkskrant waarin zes ex-patiënten hem een operatieverbod willen opleggen wegens hun vermoeden dat de arts onnodige operaties op hen heeft uitgevoerd. In z'n kliniek in Zuid-Duitsland opereert Dekkers jaarlijks zo'n drie- tot vijfhonderd Nederlandse patiënten. Meer informatie: 0800 – dekkers (= 0800 – 335 53 77).

Datum uitzending: 13-01-2008
Bernard Wientjes (VNO-NCW), Prof. dr. Eduard Bomhof, drs Horst Dekkers (Alpha Klinik) e.a. in Business Class »
Op slechts 20 autominuten van Amsterdam is het trendy en sfeervolle restaurant Het Heerenhuis gevestigd in het idyllische Middenbeemster. Eigenaar Bas Poel vertelt over de uitstekende vergaderfaciliteiten en dat trouwen in het voormalige gemeentehuis nog steeds mogelijk is. De menukaart van Chef kok Toon Rumphorst is gebaseerd op de klassiek Franse keuken en voorzien van de mooiste producten uit de Beemster.

Datum uitzending: 13-01-2008
Horst Dekkers, Alpha Klinik München/Deutschland »
Orthopedisch chirurg Horst Dekkers van de alpha Klinik in Munchen heeft eind vorige maand z'n spreekuur in de Hotels van Oranje in Noordwijk weer hervat. Hij heeft daartoe weer toestemming gehad van de Inspectie voor de Gezondheidszorg, nadat hij eerder (via een artikel in de Volkskrant) door een ex-patiente ten onrechte in diskrediet was gebracht. De Volkskrant heeft moeten rectificeren en excuses aangeboden.

Datum uitzending: 10-06-2007
Horst Dekkers (Alpha Klinik), Richard Homburg, Eckart Wintzen, e.a. in Business Class »
De Stichting Residentiele en Ambulante Zorg is een complete service en zorg organisatie. Naast de AWBZ zorg kunnen mensen extra service en zorgdiensten inkopen waardoor we een redelijk complete organisatie genoemd kunnen worden. Oprichter Paul Bijleveld nam toen tevens het initiatief tot het oprichten van European Care Residences. Met deze twee organisaties hoopt hij de wereld voor mensen met een beperking drempelloos te maken.

Datum uitzending: 10-06-2007
Drs. Horst Dekkers, Alpha Klinik »
Zondag reageert de Nederlandse rugspecialist en directeur van de alpha Klinik in München, drs. Horst Dekkers, op de Volkskrant die hem deze week in een tendentieus artikel een wonderdokter noemt die geen arts zou zijn. In z'n kliniek in Zuid-Duitsland opereert Dekkers jaarlijks zo'n drie- tot vijfhonderd Nederlandse patiënten. Meer informatie: 0800 – dekkers (= 0800 – 335 53 77).

Datum uitzending: 28-01-2007
Minister Rita Verdonk (VVD), Drs. Horst Dekkers (Alpha Klinik), e.a. in Business Class »
Carlo Brantsen is hoofdredacteur van het glossy automagazine Carros. Wekelijks houdt hij ons via zijn column op de hoogte van het laatste autonieuws. Deze week: Fiat 600 voor € 7.395,-, BMW 130i en Apeldoorn!

Datum uitzending: 19-11-2006
drs Horst Dekkers, Alpha Klinik »
Drs. Horst Dekkers, hoofd van de rugafdeling en rugspecialist van de alpha Klinik in München. Hij is een Nederlandse arts die al jaren in Duitsland opereert. Elke maand is Dekkers een dag in Noordwijk. Voor een consult bij orthopedisch chirurg Dekkers kan men gewoon in Nederland terecht. Al tijdens het eerste gesprek stelt Dekkers een diagnose. Dat gebeurt op basis van een persoonlijk gesprek, een lichamelijk onderzoek en een MRI-scan. Indien mogelijk doet hij meteen een behandelvoorstel. Van tevoren krijgt de patiënt een kostenindicatie van de ingreep. Op Zondag 19.11.2006 heeft orthopedisch chirurg Dekkers spreekuur in de Hotels van Oranje, na de uitzending van Business Class. Bel 0900 33 55 377 voor meer informatie.

Datum uitzending: 19-11-2006
drs Horst Dekkers, Alpha Klinik »
Drs. Horst Dekkers is hoofd van de rugafdeling en rugspecialist van de alpha Klinik in München. Hij is een Nederlandse arts die al jaren in Duitsland opereert. Elke maand is Dekkers een dag in Noordwijk. Voor een consult bij orthopedisch chirurg Dekkers kan men gewoon in Nederland terecht. Al tijdens het eerste gesprek stelt Dekkers een diagnose. Dat gebeurt op basis van een persoonlijk gesprek, een lichamelijk onderzoek en een MRI-scan. Indien mogelijk doet hij meteen een behandelvoorstel. Van tevoren krijgt de patiënt een kostenindicatie van de ingreep.

Datum uitzending: 09-04-2006
Dirk Jan van den Berg, Ambassadeur voor Nederland in China – drs Horst Dekkers, Alpha Klinik – e.a. in Business Class »
Registeraccountant Ton van Gaalen is kantoorvoorzitter van Horwath de Zeeuw & de Keizer in Nijmegen, een middelgrote organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies, fusies, overnames en juridische zaken.

Datum uitzending: 09-04-2006

Recente artikelen