Philips Healthcare verwacht goede resultaten

Array

Philips, wereldmarktleider op het gebied van patientbewakingssystemen, verwacht bij zijn medische divisie Healthcare een versnelling van de omzetgroei te realiseren. Dat meldt elektronicabedrijf vrijdag voorafgaand aan een investeerders- en analistendag.

Philips Healthcare, waarin sinds begin dit jaar de voormalige divisies Medical Systemes en Home Healhcare Solutions zijn samengevoegd, verwacht in 2009 en 2010 een omzetgroei te boeken van tussen de 6% tot 8% op jaarbasis.

Philips bevestigt verder de onlangs gestelde doelstelling voor de ebita-marge van 15% tot 17% voor 2010 voor de divisie Healthcare.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen