Scarlet Hemkes streed dapper in Kamervragen met stop pro ana initiatief…………..de OV kaart voor MBO wint!

Array

De hele redactie van Medicalfacts complimenteerd Scarlet Hemkes met haar deelname aan Kamervragen. Zoals je waarschijnlijk wel op Medicalfacts.nl hebt kunnen lezen stond Scarlet Tara McQuinn – Hemkes, een van onze redacteuren, maandag as (26 mei) in de finale van het programma "Lange Frans stelt Kamervragen" (Veronica, om 22:30 uur ). Zij heeft haar initatief goed verwoord en we zijn heel erg trots op haar. Helaas won haar initiatief niet. Het initief voor de MBO OV won en wordt opgepakt door het Veronica promotieteam. En of je het met haar eens bent of niet. Het is een hele prestatie waar ze trots op mag zijn. Hoewel ze niet won werd door de aanwezige politici wel beloofd dat ze zeker met de Pro Ana sites aan de slag gaan omdat er echt wat moet gebeuren. En dat is bijna net zo goed als winnen.

Half april heeft Scarlet Hemkes (26) een landelijke petitie tegen pro-ana sites via Hyves opgestart (http://stop-pro-ana.hyve.nl). Binnen 3 weken waren reeds 5000 mensen lid die haar mening deelden, wat betreft een verbod op de pro-ana sites. Ook heeft zij reeds deelgenomen aan het programma Lange Frans stelt Kamervragen wat iedere maandag om 22:30 uur op Veronica te zien was en daar won ze de finale. Zij ontving de overgrote meerderheid van de sms stemmen. Haar site is tevens vermeld in het Feministisch maandblad Opzij.

One thought on "Scarlet Hemkes streed dapper in Kamervragen met stop pro ana initiatief…………..de OV kaart voor MBO wint!"

  1. Vandaar dat er maandag weeral meer bezoekers waren op de Pro-ana sites en zich dus ook weer nieuwe leden hebben aangemeld. Dankjewel voor het nog eens extra in de media te brengen Scarlet!

Comments are closed.

Recente artikelen