Uitvaart verongelukte alpinisten vrijdag in Almere

Array

UPDATE: Gemeente Almere en PC Hooft Uitvaartverzorging bevestigen dat de uitvaart van de Karin, Mark, Els en Piet Germs vrijdag 1 augustus plaats vindt. Het afscheid is in de aula van osg De Meergronden, te Almere. Vanaf De Meergronden zal de rouwstoet vertrekken naar Begraafplaats Almere Haven waar de begrafenis zal plaatsvinden. Belangstellenden kunnen lopend aansluiten bij de rouwstoet. Dit is tussen 14.30 uur en 15.00 uur. Condoleren kan alleen via het condoleanceregister van de Zorggroep Almere

De uitvaart van Karin, Mark, Els en Piet Germs, de 4 alpinisten die donderdag 24 juli door een tragische val zijn verongelukt in Italie tijdens een afdaling op het massief van de Mont Blanc, vindt vrijdag 1 augustus plaats. Dit hebben de Gemeente Almere en PC Hooft Uitvaartverzorging vandaag, woensdag 30 juli bevestigd. Er is een herdenking georganiseerd in een schoolgebouw. Dat meldt de gemeente Almere. Daarna zullen zij worden begraven op de begraafplaats Almere Haven. Van het gezin, dat bestond uit zeer ervaren klimmers, overleefde alleen de moeder het drama.

Het afscheid is in de aula van openbare scholengemeenschap De Meergronden, te Almere. Vanaf De Meergronden zal de rouwstoet vertrekken naar Begraafplaats Almere Haven, Oosterdreef 1355, Almere-Haven, waar de begrafenis zal plaatsvinden.

Om alle medewerkers van gezondheidscentrum West de gelegenheid te geven de afscheidsbijeenkomst en/of begrafenis van hun collega Piet Germs en zijn kinderen Els, Mark en Karin bij te wonen, heeft het management van Zorggroep Almere besloten dat gezondheidscentrum West a.s. vrijdag – 1 augustus 2008 – de gehele dag gesloten is.

Alle patienten van West ontvangen vandaag of morgen een brief met deze mededeling. Hierdoor worden zijn ook in de gelegenheid gesteld afscheid te nemen van huisarts Germs.

Een officiele condoleance overbrengen aan de familie kan alleen via het register van de Zorggroep Almere.

Belangstellenden kunnen lopend aansluiten bij de rouwstoet. De directe nabestaanden zijn niet beschikbaar voor vragen en verzoeken de pers zich terughoudend op te stellen en privacy te respecteren. Het is niet toegestaan om te fotograferen en/of te filmen in De Meergronden, op Begraafplaats Almere Haven en tijdens het samenzijn in watersportcentrum Haddock. Gemeente Almere biedt in samenspraak met PC Hooft Uitvaartverzorging een moment waarop fotografie en film kunnen plaatsvinden.

De eerste locatie in de route van de stoet van De Meergronden We verwachten dat de belangstellenden tussen 14.30 en 15.30 uur kunnen aansluiten in de roustoet. Wij zullen dit morgen verifieren.

Condoleren kan alleen via het condoleanceregister van de Zorggroep Almere

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen