Nieuw hoofdkantoor UVIT in centrum Arnhem

Array

kantoorarnhem Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT) gaat haar nieuwe hoofdkantoor vestigen in het kantoorgebouw ‘Place de la Gare’, dat momenteel gerealiseerd wordt bij het Centraal Station in Arnhem. Het nieuwe pand zal onder meer onderdak gaan bieden aan de Raad van Bestuur, enkele directies en marktafdelingen, en staf- en concerndiensten.

Het ontwerp van het gebouw is, evenals het stationsgebouw zelf, afkomstig van het Amsterdamse architectenbureau UNStudio. De ontwerpers hebben gekozen voor een beperkt aantal bouwlagen, zodat er een heel open werksfeer mogelijk wordt gemaakt. Ontwikkelaar van het gebouw is Eurocommerce.

Rita Weeda, wethouder economische zaken van Arnhem laat weten “zeer verheugd te zijn met de komst van UVIT naar Arnhem Centraal. We wisten dat UVIT naar een locatie in Arnhem op zoek was. Met de keuze voor Arnhem Centraal heeft deze nieuwe organisatie straks een in het oog springend kantoor tot haar beschikking, goed bereikbaar voor alle vervoersmiddelen vanuit verschillende windrichtingen en bovendien met allerlei voorzieningen binnen handbereik.”

Place de la Gare is de naam van het kantoorcomplex (K4 en K5) dat voor het grootste deel op het busstation en voor een klein deel op de OV Terminal van Arnhem Centraal wordt gebouwd. Het grootste gedeelte van het pand (K4) zal medio 2009 door UVIT in gebruik worden genomen. Momenteel wordt onderzocht hoe het onderdeel K5 zo snel mogelijk kan worden gerealiseerd.

De verhuizing van het UVIT-hoofdkantoor naar Arnhem maakt deel uit van een eerder aangekondigd centralisatieproces, waarbij het aantal kantoorlocaties teruggebracht wordt van 17 tot 5. Naast Arnhem zijn dat Alkmaar, Assen, Gorinchem en Eindhoven. Daarnaast wordt het aantal verzekeringswinkels uitgebreid van 150 naar ongeveer 170. UVIT wil zo de beheerkosten verlagen en tegelijkertijd de bereikbaarheid van de organisatie voor klanten verder verbeteren.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen