Servicepunten Zilveren Kruis Achmea in ziekenhuizen

Array

Servicepunten Zilveren Kruis Achmea in ziekenhuizen en gezondheidscentra
In de komende twee jaar worden alle servicekantoren van de verzekeraar omgevormd naar meer kleinschalige servicepunten dichtbij de zorgverleners en dichtbij de klant.

De bouw van vijf servicepunten in en rondom Rotterdam is bijna klaar. In ziekenhuizen en eerstelijns gezondheidscentra worden servicepunten ingericht waar verzekerden van Zilveren Kruis Achmea direct met vragen terecht kunnen. De servicepunten vervangen vanaf 1 september het Servicekantoor Westblaak in Rotterdam.

De balies worden momenteel ingericht dichtbij zorgverleners en dichtbij de klant: in het Erasmus MC, Sint Franciscus Gasthuis, Gezondheidscentrum Nesselande, Gezondheidscentrum Lansingerland (Berkel en Rodenrijs) en het IJsselland Ziekenhuis (Capelle a/d IJssel).

“De huidige servicekantoren voldoen nog steeds aan de wens van onze klanten. We willen echter vooral dichtbij zijn als dat nodig is. We ervaren dat op het moment dat iemand echt in aanraking komt met de zorg, onze medewerkers van dienst kunnen zijn. Wat is er makkelijker dan direct na je afspraak bij de specialist, met je aanvraagformulier voor een hoog-laagbed naar ons servicepunt te komen”, aldus Jeroen van Breda Vriesman, directievoorzitter Zilveren Kruis Achmea.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen