GezondheidsNet genomineerd

0
223

GezondheidsNet.nl is in de categorie Gezondheid genomineerd voor Website van het Jaar 2008.

De Website van het Jaar is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de eigenaar van de meest populaire website van Nederland. Natuurlijk hoopt GezondheidsNet deze prijs in de wacht te slepen. Je kunt daarbij helpen door je stem uit te brengen op www.websitevanhetjaar.nl.  Stemmen is mogelijk tot en met 16 september 2008. De uitslag zal bekend worden gemaakt op 18 september 2008 tijdens EMERCE eDay.


De Website van het Jaar is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de eigenaar van de meest populaire website van Nederland.

Natuurlijk hoopt GezondheidsNet deze prijs in de wacht te slepen. Je kunt daarbij helpen door je stem uit te brengen op www.websitevanhetjaar.nl.

Stemmen is mogelijk tot en met 16 september 2008. De uitslag zal bekend worden gemaakt op 18 september 2008 tijdens EMERCE eDay.

Vorig artikelOnderzoekers: ‘Dit medicijn gaat dialyse overbodig maken’
Volgend artikelOntwerp een Nestorbank
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.