Albert Schweitzer Ziekenhuis heeft nieuwe prikpost in centrum Dordrecht

Array

UPDATE: DIT IS EEN OUD NIEUWSBERICHT: OP DEZE LOCATIE IS GEEN BLOEDPRIKPOST MEER GEVESTIGD

Het laboratorium en de afdelingen bloedafname zijn gevestigd in het Albert Schweitzer ziekenhuis.  Ook kunt u nog gewoon terecht bij de prikposten in de regio. Kijk voor een actueel overzicht van de openingstijden en prikposten op: www.resultlaboratorium.nl 

 

_______________ARCHIEF BERICHT 2008_______________

“Mensen uit het centrum hoeven voor bloedprikken niet meer naar één van de ziekenhuizen en forenzen die reizen per trein kunnen tegenover het station bloed laten prikken”, zo vat Marion de Ruiter, hoofd Zorg van Internos, de gemakken van de nieuwe dienstverlening samen. “Als Internos hebben we veel thuiszorgklanten in de binnenstad. Voor deze klanten betekent de prikpost een extra service. Met deze nieuwe service wordt het voor alle inwoners van Dordrecht mogelijk bloed te prikken in de binnenstad. Met een begintijd van 07.30 uur ’s ochtends, mikken de samenwerkingspartners ook op forenzen.

Het bloedprikken wordt verzorgd door medewerkers van Internos, die hiervoor een opleiding hebben gevolgd in het Albert Schweitzer ziekenhuis. “We zijn erg blij met deze samenwerking”, legt Deni Kraus, divisiemanager van het ziekenhuis uit. “De dienstverlening aan onze patienten wordt hiermee uitgebreid. De uitslag gaat ook op de vertrouwde wijze naar de huisarts, of medisch specialist toe”

Compleet aanbod
Ook dr. Shaam Autar, directeur en initiatiefnemer van het Gezondheidscentrum , is blij met de komst van de prikpost. “We bieden al onderdak aan diverse gezondheidsdiensten zoals bijvoorbeeld fysiotherapie, osteopathie, arbo-artsen en keuringen. Met deze uitbreiding wordt het aanbod nog completer en daar profiteren alle klanten van.”

Bron:Albert Schweitzer ziekenhuis

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen