Dermatologen Jacqueline Schuur en Rob Blanken houden gratis ‘sproetenspreekuur’ in MCL

Array

Op de open dag, zaterdag 4 oktober 2008 in MCL Harlingen en De Batting, houden de dermatologen Jacqueline Schuur en Rob Blanken een gratis ‘sproetenspreekuur’.

Bezoekers van de open dag kunnen moedervlekken en andere afwijkingen van de huid door de huidarts laten beoordelen. Bijna altijd zijn dit soort kleine huidafwijkingen goedaardig. Soms betreft het huidkanker of voorstadia daarvan.


‘In geval van twijfel is het belangrijk om de huisarts en eventueel de specialist huidafwijkingen te laten beoordelen,’ meent dermatoloog Blanken. ‘Dus dit is een goede reden om de open dag te bezoeken. Huidkanker is niet altijd makkelijk te herkennen maar als je er op tijd bij bent, is behandeling van dergelijke afwijkingen meestal eenvoudig. Deze behandelingen kunnen heel goed op de polikliniek in Harlingen worden uitgevoerd.’

Ook voor alle andere huidproblemen kan men in de praktijk in Harlingen terecht, bijvoorbeeld spataderen en allergie-onderzoek. Lichttherapie voor psoriasis kan ook in Harlingen worden uitgevoerd.

De open dag in MCL Harlingen en De Batting is op zaterdag 4 oktober van 10.00-15.30 uur. Alle specialismen en mogelijkheden van de ‘zorg onder één dak’ worden op de open dag gepresenteerd aan belangstellenden.

Bron: MCL


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen