Valkenburgs hotel gaat alliantie aan met Maastricht Universitair Medisch Centrum+

Array

Hotel-restaurant Prinses Juliana heeft een nieuwe eigenaar. Dhr. René Naus en zijn echtgenote Agneta gaan werken aan de realisatie van een toplocatie in de wellness- en caresector. Om dit streven kracht bij te zetten, gaat de familie Naus een samenwerking aan met het Maastricht UMC+ dat het Dialysecentrum Valkenburg in het hotel zal onderbrengen.


De naam hotel-restaurant Prinses Juliana blijft gehandhaafd, maar wordt aangevuld door ‘wellness and care’. In de huidige samenleving staat een hoge kwaliteit van leven centraal. Wellness is daarom een groeiende behoefte. Hotel-restaurant Prinses Juliana speelt hier op in door met de combinatie van kwalitatief hoogwaardige verblijven en state-of-the-art zorgfaciliteiten iedereen in staat te stellen optimaal te genieten. Dit wellness and care-concept is uniek in Nederland. Het is de intentie om deze formule in de komende maanden door allianties met externe partijen in dit segment nog meer te versterken. Op die manier kunnen de gasten van hotel-restaurant Prinses Juliana optimaal profiteren van wellness and care.


 

De eerste aanzet hiertoe is de alliantie van het hotel met het Maastricht UMC+. Dit initiatief wordt inhoudelijk ondersteund door de provincie Limburg en past binnen de speerpunten van het Health Care-beleid. De samenwerking biedt nierpatienten uit Zuid-Limburg het voordeel van centraler gelegen dialysecapaciteit en de toegang tot topkennis op het gebied van diagnose en behandelmogelijkheden. Het Dialysecentrum is bedoeld voor mensen uit het Heuvelland die nu nog in Maastricht behandeld worden, maar ook nierpatienten die in Valkenburg op vakantie zijn, kunnen in hotel-restaurant Prinses Juliana terecht. Op deze manier biedt het Maastricht UMC+ mensen de mogelijkheid om in een luxe, huiselijke en rustige omgeving hun behandeling te ondergaan.



Het Maastricht UMC+ heeft voor het uitbreiden van zijn dialysecapaciteit voor Valkenburg gekozen vanwege de centrale locatie in het Heuvelland en de goede bereikbaarheid. Ook het beleid van de gemeente Valkenburg aan de Geul om meer organisaties te werven op het gebied van gezondheid en wellness speelt bij deze keuze een rol.



Hotel-restaurant Prinses Juliana richt zich niet alleen op wellness and care, maar zal op het gebied van horeca, gastvrijheid en vergaderfaciliteiten eveneens veel te bieden hebben. Dus ook voor gasten zonder nieraandoening zal Prinses Juliana een hoogwaardige vakantiebestemming worden.



De gemeente Valkenburg aan de Geul juicht de samenwerking tussen hotel-restaurant Prinses Juliana en het Maastricht UMC+ toe. De gemeente Valkenburg aan de Geul en het Heuvelland hebben talloze kansen te bieden die het voor burgers en bezoekers aangenaam maken om er te wonen, werken, leven en verblijven. De toeristische kwaliteiten en de ligging in een vijfsterrenlandschap, maken van Valkenburg een plek die zeer geschikt is om wellness and care-faciliteiten te huisvesten. De gemeente is daarom verheugd dat de familie Naus en het Maastricht UMC+ de kans om van hotel-restaurant Prinses Juliana een topverblijfslocatie te maken, met beide handen aangrijpen.


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen