Vitras/CMD blijft Hulp bij het Huishouden leveren in IJsselstein

Array

In de middag van 23 oktober jl. hebben wij vernomen dat de gemeente IJsselstein toch heeft besloten om de Hulp bij het Huishouden met Vitras/CMD voort te willen zetten. Dit houdt in dat Vitras/CMD deze hulp in de gemeente IJsselstein blijft bieden. De gemeente IJsselstein heeft dit vanaf 18.00 uur tevens bekend gemaakt via RTV Utrecht.Deze stap van de gemeente betekent helaas niet dat de maatregelen zoals verkondigd in de informatiebijeenkomst op dinsdag 21 oktober jl. volledig teruggedraaid kunnen worden. Wel zullen er meer arbeidsplaatsen voor het personeel van Vitras/CMD werkend in IJsselstein, Nieuwegein en Lopik behouden blijven. We dienen hier wel een kanttekening bij plaatsen. Voor de wet zijn wij verplicht om medewerkers met een langere loopbaan bij Vitras/CMD voorrang te geven op mensen met een kortere loopbaan. Concreet houdt dit in dat een medewerker die 3 jaar in dienst is in Nieuwegein, voorrang krijgt op een medewerker die 1 jaar in dienst is in IJsselstein.

Clienten en medewerkers zullen deze week per brief geïnformeerd worden.
We vragen begrip voor het feit dat deze informatie zo snel naar buiten is gekomen. Helaas waren we door deze situatie niet in staat iedereen tijdig in te lichten.


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen