Scarlet Hemkes mag tien keer een exemplaar van “Stuk” verloten

Array

Op zaterdag 1 november verschijnt Stuk, het nieuwste boek van schrijfster Judith Visser. In deze literaire thriller spelen pro ana websites een belangrijke rol. Scarlet Hemkes mag via tien keer een exemplaar van dit boek verloten onder haar leden. “Anorexia is geen ziekte, het is een levensstijl, en iedereen die er afkeurend tegenover staat is eigenlijk gewoon jaloers. Althans, als je de aanhangers van pro ana websites moet geloven. Je bent nooit dun genoeg, en een rammelende maag is geen teken van honger maar juist het applaus van je lichaam, omdat je zo goed bezig bent.”

Er drie voorpublicaties op internet, die naadloos op elkaar aansluiten.

Elizabeth zit in 4b van het Mercatuscollege in Rotterdam. Ze wordt door een paar klasgenoten op een gruwelijke manier gepest. Het enige positieve van haar klas is de aanwezigheid van Alec. Alec is een rustige, knappe jongen. Hij heeft verkering met Riley, een uitzonderlijk mooi en ook nog lief meisje. Elizabeth stelt zich voor hoe het leven eruit zou zien als ze Riley was. En dan neemt ze een fatale beslissing. Op Crimezone vind je deel een van de voorpublicatie. Download bij Libelle pagina 26-58 uit de voorpublicatie. En op Ezzulia het derde en afsluitende deel van deze voorpublicatie. Stuk is het derde boek van de Rotterdamse auteur en een spannende literaire thriller.
[kijk hier]

Stuk
Stuk
Judith Visser

Scarlet Hemkes (27) vindt dat er een verbod moet komen op deze pro ana (pro anorexia) websites. De speciale Hyvespagina die zij hiervoor aanmaakte telt inmiddels al meer dan 28.000 leden.

Om kans te maken kunnen leden van de site in een email aan Scarlet in één of twee zinnen aangeven waarom ze Stuk graag zouden willen lezen. De prijsvraag is voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht. Enige voorwaarde is dat ze lid zijn van de Stop Pro Ana hyves (en wie nog geen lid is kan dit natuurlijk alsnog worden en meedoen). Door mee te doen aan deze verloting steun je dus direct de actie van Scarlet!

Meedoen kan tot 10 november.

Vanaf 1 november
Uitgeverij De Boekerij
Paperback, 303 pagina’s, € 18,95
ISBN: 9022550877

Stuk
Stuk
Judith Visser

Voor Judith Visser, kijk op www.judithvisser.nl of op www.juuddyy.hyves.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Scarlet Hemkes mag tien keer een exemplaar van “Stuk” verloten"

  1. dit is een geweldig boek, het laat heel goed zien welke gevoelens iemand doormaakt die lijdt aan anorexia. Ik kan het iedereen aanraden!

Comments are closed.

Recente artikelen