Het Verbond van Zorgverzekerden gaat ook in 2009 door

Array

De stichting Verbond van Zorgverzekerden maakt zich vanaf 2006 sterk voor iedere burger in Nederland. Zij maakt het mogelijk dat verzekerden zich kunnen verenigen en zo tòch gebruik kunnen maken van een voordelige, collectieve zorgverzekering. De stichting Verbond van Zorgverzekerden heeft de afgelopen jaren samen met Fianed Nederland BV, onderdeel van Expereans Financiele Diensten BV, afspraken gemaakt met verschillende zorgverzekeraars in Nederland.


De stichting Verbond van Zorgverzekerden heeft de afgelopen jaren samen met Fianed Nederland BV, onderdeel van Expereans Financiele Diensten BV, afspraken gemaakt met verschillende zorgverzekeraars in Nederland. Zo kunt u blijven profiteren van scherpe aanbiedingen bij verschillende verzekeraars. Ook voor 2009 kunnen wij u weer een goede collectieve ziektekostenverzekering aanbieden. Wij hebben niet alleen gekozen voor verzekeraars die bereid waren een VVZ collectief te realiseren maar belangrijk is ook dat deze verzekeraars naar ons idee een goed pakket blijven bieden tegen gunstige tarieven. Klik hier om te kijken wat de stichting Verbond van Zorgverzekerden door tussenkomst van Fianed voor u kan betekenen ! Bent u nog geen lid, maar wilt u de premies, voorwaarden en dekking bekijken, meld u zich gratis en geheel vrijblijvend aan. U kunt zich hier bij het Verbond van Zorgverzekerden aanmelden.

Ook voor 2009 kunnen zij u weer een goede collectieve ziektekostenverzekering aanbieden. Zij hebben niet alleen gekozen voor verzekeraars die bereid waren een VVZ collectief te realiseren maar belangrijk is ook dat deze verzekeraars naar ons idee een goed pakket blijven bieden tegen gunstige tarieven.

Namens VVZ,
Andries Melchers
www.verbondvanzorgverzekerden.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen