AEGON en Maetis bieden samen zorgmanagement aan werkgevers

Array

AEGON biedt bedrijven nu ook de gelegenheid om hun zorgmanagement door arbodienstverlener Maetis uit te laten voeren. Bij de uitvoering van het AEGON Gezond Werkplan kunnen bedrijven nu ook profiteren van de gezonde aanpak van Maetis. AEGON heeft op dit vlak al een goede samenwerking met Capability, zodat bedrijven nu een keuze hebben.

De samenwerking tussen AEGON en Maetis biedt een eenvoudige, financieel aantrekkelijke oplossing om bedrijven gezond te houden. Deze oplossing bestaat uit een verzekering als financieel vangnet, een goede verzuimbegeleiding en een passende arbodienstverlening. Bedrijven krijgen een casemanager, deze is aanspreekpunt en coördineert het verzuim, maar signaleert ook welke maatregelen van belang zijn voor gemotiveerde en betrokken medewerkers.

“Met Capability en Maetis kunnen we twee hele goede arbodienstverleners aan onze klanten aanbieden. Bedrijven kunnen nu kiezen wie de uitvoering van het AEGON Zorgmanagement verzorgt, Maetis of Capability. Door deze keuze verwacht AEGON een groter deel van de markt te kunnen bestrijken en meer klanten te kunnen trekken.” Aldus Frank Dijkstra, Directeur Inkomensverzekeringen van AEGON.

AEGON Gezond Werkplan
AEGON Zorgmanagement is een van de acht modulen van het AEGON Gezond Werkplan. Hiermee kunnen werkgevers en werknemers zich verzekeren tegen de financiele risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Andere modules zijn bijvoorbeeld ziekteverzuim, advies en rechtsbijstand, WGA-aanvulling en WIA 35min. Met de verschillende modules kan per bedrijf maatwerk worden geboden. Bij een combinatie van meerdere modules kan de pakketkorting oplopen tot 7%.

Maetis
Maetis is een energieke organisatie die arbodienstverlening vernieuwend benaderd. Transparant – klantgericht – duurzaam. Maetis is ervan overtuigd dat werken gezond is en dat gezonde medewerkers uiteindelijk het verschil maken. Daarom is de gezonde aanpak gericht op een beter resultaat met mensen in bedrijf. Dankzij deze ‘gezonde’ aanpak is Maetis uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders op het gebied van arbodienstverlening. Met ruim 400 medewerkers levert Maetis diensten aan meer dan 40.000 klanten waaronder: klein MKB, middelgrote en grote organisaties, instellingen en brancheorganisaties. De klanten van Maetis bevinden zich in alle sectoren van de markt, waaronder zorg- en welzijn, overheid en zakelijke dienstverlening.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen