Zorgportefeuille IAK Verzekeringen groeit tot meer dan 200.000

Array

IAK Verzekeringen heeft per 1 januari 2009 het aantal van 200.000 zorgverzekerden overschreden. De sterke groei van de zorgportefeuille is opnieuw het gevolg van een geslaagde samenwerking met Meeùs Assurantien. Hierbij heeft Meeùs een deel van de collectieve zorgverzekeringen ondergebracht bij IAK Verzekeringen, specialist in collectieve verzekeringen. Ook heeft een actieve wervingscampagne onder de IAK zorgportefeuille zijn vruchten afgeworpen.


Over IAK Verzekeringen
IAK Verzekeringen is een eigentijds assurantie-intermediair/volmachtbedrijf in Eindhoven. 80 jaar ervaring maakt IAK Verzekeringen tot een specialist op het gebied van bedrijfs- en collectieve (personeels)verzekeringen. IAK Verzekeringen behartigt de assurantiebelangen van vele toonaangevende bedrijven en behoort tot de top van het Nederlandse assurantie-intermediair/volmachtbedrijf. De 350 medewerkers van IAK Verzekeringen bieden bedrijven en hun medewerkers een compleet pakket aan verzekeringen en financiele diensten.

IAK Verzekeringen maakt deel uit van de Unirobe Meeùs Groep. De Unirobe Meeùs Groep, onderdeel van AEGON, is één van de grootste, landelijke dienstverleners in verzekeringen, hypotheken en onroerend goed. De organisatie heeft ruim 3.000 medewerkers en 80 vestigingen in Nederland.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen