Heeft u stress? Heeft u lichamelijke klachten?

monika-denesZou het kunnen, dat uw klachten door stress worden veroorzaakt of versterkt? Wist u dat stress ca 70% van de hedendaagse klachten veroorzaakt? Stress, wie heeft dat niet. Het symptoom behandelen is dankbaar werk: symptoom wordt minder, client blij. Even later komt client terug: de klacht is er weer, je hebt mij toen zo goed geholpen! Stel er knippert een rood lampje op uw dashboard – knipt u het draadje door?

Welk een gemiste kans, als het lukt, het symptoom te onderdrukken. Want dan komen we niet aan de oorzaak toe. Wilt u echt beter worden, minder stress én minder klachten hebben? Wilt u dat uw immuunsysteem sterker wordt, dat uw levenskwaliteit verbeterd? Heet u zich wel eens afgevraagd, hoe u uw stress kunt minderen?
Ik ben tot de conclusie gekomen dat blijdschap het beste middel tegen stress is, en een uitstekend medicijn.

Naast behandeling van uiteenlopende lichamelijke klachten met acupunctuur en shiatsu, bied ik Happiness Coaching, de manier om stress te minderen en voorkomen.
Gelukkig hoeven we in de coaching niet uitgebreid de stress in te duiken, want dat kan ook behoorlijk stressvol zijn. Met behulp van baanbrekende technieken is het mogelijk zowel de stress, als ook de reden waarom de prikkel als zo stressvol werd ervaren, te behandelen.

De behandelingen hebben een positief effect op een breed scala van klachten, waaronder vermoeidheid, burn-out, depressie, spanning, hoofdpijn… U hoeft geen geneesmiddelen te gebruiken, de behandeling is helemaal natuurlijk.

Meer kunt u lezen op www.onbegrepen-klachten.nl, voor een afspraak kunt u bellen naar Monika Denes, telefoon 020 7718183

Tot ziens.
Monika Denes

Recente artikelen