Overladen met kaarten…!

Array

Sinds de lancering van de campagne ‘De Patient Prominent’ begin 2009, reiken patienten en bezoekers massaal verbetersuggesties aan.posterpatientprominent

Wat betekent ‘De Patient Prominent’ voor ú? Dat is de vraag die het Erasmus MC sinds enkele weken voorlegt aan al zijn klanten, zowel patienten als bezoekers. Kleurrijke ansichtkaarten met campagnebeelden erop nodigen hen uit om deze vraag te beantwoorden. En dat doen ze massaal. Ideeen verzameld
Op grote schaal wordt gebruikgemaakt van de mogelijkheid om mee te kunnen praten, per kaart en e-mail. Vanuit de drie locaties van het Erasmus MC komen suggesties van zeer uiteenlopende aard binnen.
Alle ontvangen ideeen en opmerkingen, kritisch en lovend, worden verzameld en naar onderwerp en locatie geclusterd. Naar aanleiding daarvan zullen veranderingen doorgevoerd worden en verbeterprojecten in gang worden gezet. Sommige zaken zijn daarbij snel realiseerbaar, anderen daarentegen vergen meer tijd en eventueel beleidsaanpassingen.

Meer informatie?
Als u hierover meer wilt lezen, verwijzen wij u graag naar De Patient Prominent-pagina op onze website. Daar treft u een beknopte bloemlezing aan van binnengekomen reacties, alsook een weergave van reeds in gang gezette verbeterprojecten.

Meer informatie? Kijk op www.erasmusmc.nl/depatientprominent.

Bron: ErasmusMC

Recente artikelen