St. Antonius Ziekenhuis & Ricoh winnaar VIP Gala 2009!

Array

antonius_apotheek_01Onder toeziend oog van 200 genodigden werden gisterenavond, tijdens het VIP Gala 2009 in het prestigieuze Palace hotel in Noordwijk aan Zee, het St. Antonius Ziekenhuis & Ricoh gekroond tot grote winnaar. Zij wonnen maar liefst drie prijzen! Zowel de publieksprijs “Applicatie van het jaar”, de prijs van de vakjury “Editor’s Choice” als de prijs van winnaar in de categorie BPM gingen naar St. Antonius Ziekenhuis & Ricoh.

De overige winnaars waren in de categorie Capturing & Input: Kadaster & Unisys, de categorie Output: Ministerie van Financien & High Concept en in de categorie DM/CM: Federale Overheidsdienst Justitie (B) & I.R.I.S. Een eervolle vermelding was er voor Gemeente Rijswijk met haar applicatie voor BCT Guiding documents. Nieuwe prijzen worden verdeeld op het VIP Gala van 2010 dat zal plaatsvinden op 11 februari volgend jaar.

Het VIP Gala wordt jaarlijks georganiseerd door VIP Magazine, Vakblad voor Informatie Professionals. Dit magazine bericht 10 keer per jaar over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van informatie technologie, Business Process Management en Enterprise Content Management.

Recente artikelen