Student gezocht voor onderzoek naar keten ICT

Array

stageCare Sharing is een bedrijf, gerund door een groep huisartsen behorende tot dezelfde familie.  Zij ontwikkelen en implementeren elektronische patientdossiers rond ziektebeelden als diabetes en COPD.  Deze dossiers zijn dan in een zorgprogramma te gebruiken. Zij werken vooral in het zuiden des lands.

Tijs Rietjes, huisarts in opleiding en ICT expert, werkt bij Care Sharing.  Hij biedt een medische student een stageplaats aan van drie maanden om de vraag te beantwoorden: werkt de software van ICT in de ogen van de gebruikers, zoals patienten, huisartsen, praktijk-ondersteuners, dietisten, verpleegkundigen,  internisten en andere professionals, die in een keten samenwerken.

Ben je vijfde of zesdejaars geneeskundestudent?  Heb je affiniteit met ICT? Wil je een onderzoeksstage doen op een terrein waar iedere aanstaande arts mee te maken krijgt?  Meld je dan aan bij assistent onderwijscoördinator Marijke van Straaten via [email protected].
Auteur: Prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen