Evenement in Speeltuin Groenendaal op 1 maart 2009 ten gunste van Stichting Intermobiel

Array

stichting-intermobielOp zondag 1 maart 2009 viert de Ladies’ Circle Haarlemmerland haar vijfde lustrum met een evenement in Speeltuin Groenendaal. Het evenement begint om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Nina en Marc Verstegen stellen hun speeltuin ter beschikking voor een evenement waarvan de opbrengst naar Stichting Intermobiel gaat. Het evenement vindt zowel buiten als binnen plaats, zodat het ook bij slecht weer doorgaat. Naast de gewone speeltuinactiviteiten zijn er diverse extra’s georganiseerd, zoals: schminken, blikjes gooien, kinderdisco, grabbelton, rijden met het treintje, suikerspin of popcorn eten, voorlezen en tafeltennissen tegen Nederlands kampioen Gerben Last, ambassadeur van Stichting Intermobiel.

Men betaalt het gebruikelijke bedrag van € 2,20 voor toegang tot de speeltuin, inclusief één consumptie. Voor het deelnemen aan de extra activiteiten dient een kaart met acht 8 strippen voor € 5,00 gekocht te worden. Dit bedrag komt ten goede aan Stichting Intermobiel. Ook de opbrengst van de gluhwein, loterij en de tweedehands speelgoedmarkt is voor Stichting Intermobiel. Tevens is Stichting Intermobiel met een eigen stand aanwezig.
De extra activiteiten komen tot stand dankzij een groot aantal sponsors uit de regio, waaronder Rabobank Zuid-Kennemerland, Standaert, De Gier & Zuidberg Financieel Adviseurs, Wallie, Kan Vlassenroot Advocaten, Simply Colors en Parfumerie Hildering.

Over Stichting Intermobiel
Stichting Intermobiel zet zich in voor en door jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in Nederland en hun directe omgeving. De website www.intermobiel.com is een digitaal kennisplatform en een virtuele ontmoetingsplaats. Op de website staat informatie over het leven met een handicap én mobiliteitsbeperking en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van bijvoorbeeld aanpassingen, wonen, seks, opvoeden met een handicap, wetten en voorzieningen en sociale activiteiten. Deze ervaringen dienen als voorbeeld hoe op een positieve en creatieve manier omgegaan kan worden met lichamelijke beperkingen. Intermobiel bestaat als initiatief sinds 2001 en is in maart 2003 als stichting opgericht door vier jongeren met een lichamelijke handicap. Het bestuur van de Stichting bestaat uit zes jongeren waarvan vier jongeren tot de doelgroep behoren. De website en het digitale Mobiel Magazine worden door de doelgroep zelf gemaakt. Tijdens de speeltuindag zijn vrijwilligers van Stichting Intermobiel aanwezig met enkele dames uit het Intermobiel promotieteam. Ook is ambassadeur Gerben Last, oud-paralympisch kampioen in Athene en dubbel Nederlands kampioen tafeltennis in het enkel en dubbelspel van 2009 aanwezig met een auto coureur die uitkomt voor Intermobiel Racing.

Over Speeltuin Groenendaal
In Speeltuin Groenendaal te Heemstede is van alles te doen voor kinderen: van glijbaan tot wip, van een scooterbaan tot een een rondje met een `echte’ trein. Voor volwassenen is er een gezellig terras, vanwaar de kinderen in het oog kunnen worden gehouden. De speeltuin bevindt zich in een zeer groene omgeving, met wandelbos en kinderboerderij nabij. Het adres van de speeltuin is Groenendaal 5, 2104 WP te Heemstede. Parkeren kan gratis in de omgeving van de speeltuin.

Over Ladies’ Circle Haarlemmerland
De Ladies’ Circle is een internationale serviceclub die bestaat uit jonge, dynamische en enthousiaste vrouwen tot 45 jaar. Ze zetten zich in voor een goed doel. Dit kan via het verzamelen van fondsen of door zich persoonlijk in te zetten voor de gemeenschap. In 2009, het jaar waarin Ladies’ Circle 10 Haarlemmerland 25 jaar bestaat, is dit onder meer Stichting Intermobiel.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen