SOA-poli verhuist van het Erasmus MC naar GGD

Array

De SOA-polikliniek van het Erasmus MC sluit op 1 april haar deuren. Mensen die zich willen laten testen op een seksueel overdraagbare aandoening kunnen voortaan terecht bij de GGD op de Schiedamsedijk 95.

Voortzetting
De directies van het Erasmus MC en de GGD Rotterdam-Rijnmond hebben afspraken gemaakt over de voortzetting van de werkzaamheden van de SOA-poli in het gebouw van de GGD aan de Schiedamsedijk 95. Met deze verhuizing zal de GGD de verantwoordelijkheid voor de poli volledig op zich nemen. Vanaf 1 april kunnen mensen daar voor een SOA-screening terecht.

Doorverwijzing naar de poliklinieken Dermatologie en Venerologie van het Erasmus MC door huisarts of specialist blijft vanzelfsprekend mogelijk.


Ingang van SOA-polikliniek van het Erasmus MC: vanaf 1 april gesloten

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen