Vooraankondiging landelijk Wmo congres

Array

vwsOp vrijdag 3 juli 2009 organiseert het ministerie van VWS een groot landelijk Wmo congres. Op het congres komt de veelzijdigheid en breedte van de Wmo naar voren. Vernieuwd welzijnsbeleid is de rode draad van de dag. Het uitwisselen van goede voorbeelden staat centraal. Ook staatssecretaris Bussemaker zal de hele dag aanwezig zijn.

Deelnemers gaan gedurende een groot deel van de dag in workshops actief met elkaar in gesprek om goede voorbeelden aan elkaar te presenteren en kennis met elkaar te delen. Het congres is bedoeld voor alle partijen die betrokken zijn bij de Wmo. Waaronder bestuurders en ambtenaren van gemeenten, welzijnsinstellingen, zorgaanbieders, clientenorganisaties en woningcorporaties. Maar ook andere organisaties, bijvoorbeeld vanuit de sportwereld, de politie en de buurtwinkels zijn van harte uitgenodigd! Dus: komt allen en inspireer elkaar!

Het congres is gratis en de locatie is RAI Amsterdam. Er is plaats voor 1.000 deelnemers. De dag bestaat uit een plenair programma en een interactief gedeelte. In april volgt meer informatie en een uitgebreidere toelichting op de invulling van de dag.

Reserveer vrijdag 3 juli 2009 alvast in uw agenda!

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen